Schiphol Taxi Amsterdam TVNS - Taxi Voordelig Naar Schiphol - Taxi naar/van Schiphol voor een goedkope/voordelige Taxi prijs

 
 
TVNS.NL
INFORMATIE
SAMENWERKEN
ALGEMEEN


Waarom Van en Naar Schiphol met Taxi Voordelig Naar Schiphol .NL ?

TaxiVoordeligNaarSchiphol.NL of TVNS.NL

TVNS is een landelijke organisatie die werkt met het speciaal hiervoor ontworpen SDRS systeem.
SDRS - Schiphol Distributie Ritten Systeem

Hoe werkt het ?

In het systeem staan meer dan 4000 plaatsnamen verdeeld over 12 provincies.
Elke plaatsnaam is verbonden met een postcode en zo wordt altijd het juiste aantal kilometers berekend vanaf het adres van vertrek tot Schiphol of andersom.

Via een vooraf ingestelde kilometerprijs wordt een unieke voordelige prijs berekend.


  Taxi Voordelig Naar Schiphol
Als de klant akkoord gaat met deze prijs komt de aanvraag na het invullen van het boekingsformulier terecht bij 1 van onze aangesloten nu al meer dan 40 betrouwbare Partner Taxi Ondernemingen.

Mocht de 1e partner op de lijst de rit niet kunnen doen dan schuift deze door naar de volgende partner, net zolang totdat een partner de geboekte rit accepteert , u krijgt dan een bevestigings e-mail met daarin de gegegevens van de TVNS Partner die de rit uitvoert.

Mocht er geen partner gevonden worden die de rit kan accepteren zal u altijd door het systeem van TVNS binnen 4 uur hiervan bericht krijgen als u een e-mail adres heeft doorgegeven in het boekingsformulier. Het duurt dus maximaal 4 uur voordat u bericht krijgt.

Doordat de aangesloten Partners in het bezit zijn van mobile e-mail communicatie, de zogenaamde Black Berry, zal u in de praktijk heel snel, meestal al binnen 1 uur tijd een bevestiging van de chauffeur die de rit uit gaat voeren per telefoon of per mail krijgen.

TVNS werkt alleen samen met betrouwbare partners die voldoen aan de door ons gestelde Basis kwaliteitseisen van chauffeur en deelnemende Taxi.

Klachten over deelnemende en uitvoerende partners worden door TVNS zeer serieus genomen en kunnen leiden tot verwijdering van de deelnemende partner uit het systeem.

Taxi vervoer naar en van Schiphol,betrouwbare service en een voordelig vast tarief met betrouwbare partners is ons motto.


 
TAXI VOORDELIG NAAR SCHIPHOL .NL BEL: 0622722222